Rakennuspalvelut

Kestävää rakentamista ja kestäviä asiakassuhteita.

Vaikka olemme akustisen rakentamisen ammattilaisia, ei osaamisemme rajoitu vain erikoistiloihin. Vaativan erityisalueen hallitseminen kertoo kuitenkin siitä, että teemme äärimmäisen huolellista työtä kaikilla rakentamisen osa-alueilla.

Rakennuspalvelut

”Rehellistä rakentamista” on mottomme, ja asiakassuhteemme tuppaavatkin olemaan kestäviä rakentamiemme kohteiden tapaan. Kestäviä ovat myös aliurakoitsija- ja kumppanuussuhteemme. Olemme rehellinen ja luotettava kumppani, jonka kanssa on mukava tehdä töitä. Pääurakoitsijana kannamme luonnollisesti kaiken vastuun, ja tarvittaessa teemme kohteen myös avaimet käteen -periaatteella. Toimimme pääosin pääkaupunkiseudulla, ja asiakkaitamme ovat niin yritykset, julkisyhteisöt kuin kiinteistöyhtiöt. Korjausrakentamisen lisäksi käärimme hihat valikoidusti myös uudiskohteiden osalta.

Kokonainen rakennus tai pienempi tila, teollisuusrakennus tai vapaa-ajan kohde. Rakentamiamme uudiskohteita yhdistää yksi asia: laadukas ja luotettava työ.

Korjausrakentamisemme ulottuu laidasta laitaan. Tyypillisiä urakoita ovat esimerkiksi toimisto- ja liiketilojen muutostyöt sekä remontit. Meiltä saat kaikki korjausrakentamisen palvelut yhdestä ja samasta osoitteesta.

Ääniteknisesti vaativa rakentaminen on erityisosaamisaluettamme. Pakettiin kuuluu, että operoimme tottuneesti toimivan ympäristön keskellä, yrityksen toiminnan juurikaan häiriintymättä. Esimerkkejä ääniteknisestä rakentamisesta ovat mm. studiotilojen vaativat saneeraukset sekä toimistotilojen akustiikan parantamiset remontin yhteydessä.

Terveelliset, hyvin hengittävät rakennukset ja tilat ovat tärkeitä niin ihmisille kuin ympäristölle. Me osaamme myös vaihtoehtoiset rakennustavat, joilla päästään ekologisesti kestävämpään lopputulokseen.

Sisustus-
suunnittelu

Meiltä saat halutessasi koko paketin remontin suunnittelusta toteutukseen. Teemme kotien sisustussuunnittelua, toimistojen tilasuunnittelua ja muita viihtyisiä tiloja. Toteutamme myös asuntojen stailauksia. Jokainen suunnitteluprojekti on oma yksilöllinen kokonaisuutensa – ole rohkeasti yhteydessä!

Add Your Heading Text Here

10 tasokasta omakotitaloa Espoon Iirislahdessa (valm. 2019)
Toimimme hankkeen päätoteuttajana.