Rakennuspalvelut

Hyvä rakentaminen kestää aikaa.

Kymmenien vuosien ammattitaidolla ja kokemuksella rakennamme uutta sekä korjaamme vanhaa – palvellen ja laadusta tinkimättä.

Rakennuspalvelut

Olemme ylpeästi kotimainen rakennusliike, joka tekee asiakkaille kestävästi ja terveellisesti rakennettuja tiloja sekä työ- ja asuinympäristöjä. Mottomme on tehdä kerralla kunnollista. Osa asiakkuussuhteistamme on kestänyt jo vuosikymmenten ajan.

Teemme yhteistyötä pitkäaikaisten ja luotettavien aliurakoitsijoiden ja kumppaneiden kanssa. Meillä on ammattitaitoinen, sitoutunut henkilökunta ja ajanmukainen työkalusto. Kannamme pääurakoitsijan vastuun ja tarvittaessa teemme kohteen alusta loppuun avaimet käteen -periaatteella.

Rakennamme uudiskohteet kokonaisista rakennuksista pienempiin tiloihin, vapaa-ajan kohteista teollisuusrakennuksiin – laadukkaasti ja luotettavasti.   

Teemme monimuotoista korjausrakentamista. Tyypillisiä urakoita ovat esimerkiksi toimisto- ja liiketilojen muutostyöt sekä kiinteistöjen remontit.  Meiltä saat halutessasi kaikki korjausrakentamisen palvelut yhdestä osoitteesta.

Vahva osaamisemme tulee parhaiten esille haastavissa korjausrakentamisen kohteissa, joissa rakennetaan toimivan ympäristön keskellä. Erikoisosaamistamme ovat muun muassa studiotilojen ja arvokohteiden vaativat rakennustyöt. Pystymme ottamaan huomioon asiakkaan ja tilan erityisvaatimukset. 

Rakennamme terveellisiä tiloja ja rakennuksia myös vaihtoehtoisilla tavoilla, joilla voi saavuttaa ekologisesti kestävämmän lopputuloksen.  

Sisustus-
suunnittelu

Meiltä saat halutessasi koko paketin remontin suunnittelusta toteutukseen. Teemme kotien sisustussuunnittelua, toimistojen tilasuunnittelua ja muita viihtyisiä tiloja. Toteutamme myös asuntojen stailauksia. Jokainen suunnitteluprojekti on oma yksilöllinen kokonaisuutensa – ole rohkeasti yhteydessä!